november, 2020

lör28nov10:0017:00Energicirkel - ettårigt program 2020-2021 ○ Gotland10:00 - 17:00 Gotland

Mer

Evenemangsinfo

Ett ettårigt program för själslig utveckling, kreativitet, naturkontakt & ceremoni. En cirkel för dig som vill utveckla dina egna förmågor och välja hjärtats väg.

Det här är en cirkel för dig som vill välja Dig, och din inre kraftplats och själsursprung som guide i ditt liv. Det är en cirkel att växa i, att hitta in mer av din egen sanning och in i Dig.

Den ettåriga cirkeln är nu öppen både för män och kvinnor, att mötas i ett kraftfullt – samtidigt vilsamt – sammanhang. Var och en gör sin helt egen resa, hållen i en varm gemenskap.

Under året guidas du in i regressioner, energiarbete för att balansera och upptäcka mer om dina egna gåvor och förmågor. Vi ägnar oss åt ceremoni och ritualer – låter dem få mer plats i våra liv, som moderna människor 2020. Tillåter oss därigenom att stanna upp och leva mer Nu och Här, sant varje dag. Cirkeln möts både i stillhet och kreativitet så som skrivande, mantra och måleri – utan någon som helst prestation.

Cirkelns upplägg ser ut så att du som vill resa till Gotland över helgen kan delta. Vi träffas fem helger över ett helt år, lördagar och söndagar kl 10-17 följande datum:

28-29 november 2020
20-21 februari 2021
1-2 maj 2021
21-22 augusti 2021
13-14 november 2021

Kontakta mig gärna för förslag på boenden som jag kan rekommendera dig. Du kan resa till Visby med flyg från flera orter i Sverige (bland annat direkt från Malmö, Stockholm och Göteborg) liksom med båt ifrån Nynäshamn och Oskarshamn.

Jag som bjuder in dig heter Tove Eloa Öberg, jag är socionom med flera års erfarenhet av arbete med människor individuellt och i grupper, samt av ledarskap inom hälsofrämjande verksamhet med fokus på psykisk och existentiell hälsa. Jag är också kristallhealer och prästinna med gåvor ifrån Lemurien och Atlantis, jag arbetar nära stenarna och i kontakt med naturen.

Att ingå i cirkeln – det är att mötas i trygghet och ett heligt rum. Att tryggt, läkande, modigt, öppet, i ljuset av alla dina egna förmågor som får ta plats och synas – speglas i närvaro. Det är för dig som är öppen för och nyfiken på din egen andlighet, samtidigt som du säkert har en vardag full av äventyr så som livet är just nu på jorden.
Allt har sin bas i kärlek, frihet och frid.

Det är också viktigt för mig att allt får finnas – allt är andligt. Ingen av de upplevelser vi har på jorden, är varken bättre eller sämre – de är olika upplevelser av livet.

Pris för hela året cirkel/kurs inklusive luncher, utflykter och onlinegrupp mellan träffarna samt en privat kristallhealing under året: 16 900 kronor (delbetalning är möjlig).

Varmt välkommen!
Hör gärna av dig med frågor/funderingar.
Tove Eloa
0739-136331
tove@akkameditation.se

Tid

(Lördag) 10:00 - 17:00

Plats

Gotland

Scroll to Top
X
X