september, 2020

fre04sep19:3021:00En kväll med Petter | Stockholm, Rival19:30 - 21:00 Rival, Mariatorget 3

Mer

Evenemangsinfo

NYA DATUM PÅ RIVAL KLARA FÖR HÖSTEN!

Information är på väg till alla som redan köpt biljett till 23-25 april.
Redan inköpt biljett gäller även för det nya datumet, 3-5 september.

Biljetter finns ute nu!

Petter har verkat i musikens tjänst i över 20 år. I februari är det premiär för hans sprillans nya turné – ”En kväll med Petter” – en konserthusturné med helt nytt låtmaterial där vi tas med på Petters resa genom musiken, livet och alla känslor & element som tagit honom dit han är idag, ackompanjerat av en orkester.

Den 13 februari 2020 är det premiär för ”En kväll med Petter” – en sprillans ny föreställning där helt nytt material utlovas i en intim sättning med stråkar & orkester. Musik varvas med varmt berättande och pendlar mellan det stillsamma och det högenergiska. Längs en musikalisk resa kommer publiken vaggas in i alla känslor och element i Petters värld där han visar helt nya sidor av sig själv.

Just nu jobbar Petter flitigt i studion med helt ny musik, och med start på lördag den 19 oktober medverkar han, tillsammans med Miss Li och Magnus Uggla, som en av de ”fasta” artisterna i årets jubileumsupplaga av TV-programmet Så mycket bättre.

”En kväll med Petter” har premiär den 13 februari 2020 på Rival i Stockholm och därefter tar Petter sitt pick och pack och åker ut i landet.

Tid

(Fredag) 19:30 - 21:00

Plats

Rival

Mariatorget 3

Scroll to Top
X
X