november, 2020

fre13nov20:0020:00EN KVÄLL MED Johan Glans20:00 - 20:00 Trädgår'n, Nya Allén 11

Evenemangsinfo

***Biljettsläpp 15 oktober***

A STAR & ROA Klubben presenterar stolt en stand up kväll med Johan Glans + support!

”En kväll med” är ett koncept som gör det möjligt att återigen få njuta av liveframträdanden endast med sittande platser och en väldigt begränsad kapacitet i en form anpassad till rådande läge. På ett alldeles unikt sätt får publiken och artister äntligen chansen att mötas igen!

JOHAN GLANS BLIR MER JOHAN GLANS PÅ SCENEN OCH JU MER JOHAN GLANS MAN FÅR, DESTO ROLIGARE BLIR DET…

Johan Glans har en sparsmakad mimik, men ett höjt ögonbryn i rätt ögonblick blir rena”gånerpåknä-roligt”. Vi är vana vid att se Johan Glans vara rolig på TV. Men på scenen blir det rent magiskt.

Under 2017-2018 var Johan ute på världsturné med ”World tour of the World”. Uppföljaren efter ”World tour of Skåne” och ”World tour of Skandinavien” gjorde succé med utsålda arenor och hundratals spelningar.

Johan är ofta aktuell i TV-rutan. Under hösten och vintern 2020 ser ni honom som tävlande i ”På Spåret” SVT1 för andra gången och i årets julkalender ”Mirakel” SVT1.

Med hänvisning till Folkhälsomyndighetens rekommendationer från regeringen anpassar vi på Trädgår´n våra evenemang på ett tryggt och säkert sätt för våra gäster. Vi följer Folkhälsomyndighetens krav gällande antal gäster, vi håller avstånd mellan borden och till varandra samt servering till bords. Vi kommer ha olika ankomsttider, tydlig skyltning, god hygien för personal och gäster samt extra värdar för att se till att reglerna följs. Vi gör vårt yttersta för att undvika spridning av Covid-19 och uppmanar alla att ta sitt ansvar för minskad spridning genom god handhygien och att stanna hemma vid minsta sjukdomskänning.

Mer

Tid

(Fredag) 20:00 - 20:00

Plats

Trädgår'n

Nya Allén 11

Scroll to Top
X
X