januari, 2022

tor20jan20:0023:00Elaria Orchestra feat. Rigmor Gustafsson20:00 - 23:00 Fasching, Kungsgatan 63

Evenemangsinfo

Konserten har flyttats till 20/1 2022. Köpta biljetter gäller!

Vi väntar alltjämt på myndigheternas beslut om hur länge begränsningen av folksamlingar på max 50 personer kommer gälla men vi håller det för osannolikt att vi kommer kunna genomföra konserter som vanligt under augusti och eventuellt längre fram på hösten. Vi flyttar därför augustis spelningar till senare datum och flyttar höstens konserter vartefter rekommendationer och beslut kommer från myndigheterna. Köpt biljett gäller vid nya datumet! Alla som redan har en biljett kommer att bli kontaktade inom kort av Tickster med möjlighet att få pengarna tillbaka eller behålla biljetten.

Elaria Orchestra är Sveriges kanske just nu mest intressanta storband. Orkestern bildades 2018 av Lina Lövstrand och Erika Hammarberg och bandet äntrar nu Sveriges jazzscener med energi och spelglädje! Musiken bandet framför är till störst del skriven av Erika Hammarberg, orkesterns egen kompositör, arrangör samt dirigent. Initiativtagaren, flöjtisten och saxofonisten Lina Lövstrand, syns ofta som solist. Orkestern består av eminenta musiker med lång erfarenhet inom svenskt musikliv samt unga, lovande nykomlingar.

Elaria Orchestra har nu den stora äran att få återvända till Fasching med en av Sveriges främsta sångerskor, Rigmor Gustafsson! Sångerskan som med rötterna i Värmland och New Yorks asfalthetta aldrig slutar utforska nya musikaliska vägar. De musikaliska upptäcktsresorna som har gjort henne till en av Sveriges och Europas främsta och populäraste jazzartister med en lång, varierad och prisbelönt karriär bakom sig.

Konserten på Fasching bjuder på eget unikt material och kanske även någon standard. Den som kommer får höra! Välkomna.

Rigmor Gustafsson – sång
Erika Hammarberg – dirigent
Lina Lövstrand – altsax, flöjt
Johan Christoffersson – altsax
Magnus Dölerud – tenorsax
Samuel Muntlin – tenorsax
Emma Josefsson – baritonsax
Christine Carlsson – trombon
Ebba Åsman – trombon
Agnes Darelid – trombon
Klas Eriksson – trombon
Jakob Gudmundsson – trumpet
Elin Andersson – trumpet
Tobias Wiklund – trumpet
Peter Lindhamre – trumpet
Anna Gréta Sigurdardóttir – piano
Lars Ekman – bas
Isak Andersson – trummor

Mer

Tid

(Torsdag) 20:00 - 23:00

Plats

Fasching

Kungsgatan 63

X
X