december, 2020

tor31dec20:0022:00Einár på Grönan Live!20:00 - 22:00 Gröna Lund, Lilla Allmänna Gränd 9

Mer

Evenemangsinfo

KONSERT UNDER OMBOKNING 📣🕙

Konserten med Einár skulle ha ägt rum den 4 juni men är nu under ombokning till ett senare datum i år eller nästa år på grund av det rådande läget.

I och med att 4 juni snart är här har vi valt att ge det här evenemanget ett tillfälligt datum för att det inte ska försvinna från Facebook. Konserten är alltså inte ombokad till 31 december, utan vi har bara tillfälligt flyttat datumet. Så snart konserten får ett nytt, definitivt datum uppdaterar vi evenemanget igen.

Läs den senaste infon om Gröna Lunds öppning på gronalund.com.

Tack för ert tålamod! 💚

Artistinfo
Sveriges allra starkast lysande hiphopstjärna är Einár. Sedan debuten 2018 har hans låtar spridit sig som en löpeld via sociala medier. Genom sina skildringar av verkligheten i förorten Enskededalen har Einár blivit en tongivande röst för en ny generation inom svensk hiphop.

Med sin energi och unika flow kommer Einár att lyfta taket på Gröna Lunds Stora Scen, och med lovord från hiphoplegenden Common är det ingen tvekan – Einár är Sveriges nästa stora musikexport.

Biljettinfo
Det går inte att köpa biljett till en specifik konsert, utan du köper entré till parken, alternativt Gröna Kortet som ger fri entré hela säsongen. Observera att förköpta biljetter inte ger garanterad plats, så därför rekommenderar vi att du kommer till parken i god tid.

Biljetter online säljs endast via Gröna Lund. I Stockholm med omnejd går det att köpa Gröna kortet på Pressbyrån och 7-Eleven. Det går inte att köpa biljett till en specifik konsert, utan du köper entré till parken, alternativt Gröna Kortet.

Gröna Kortet för 310 kr ger dig fritt inträde till säsongens alla konserter. Under konsertkvällar gäller endast Gröna Kortet efter kl. 18.

Tid

(Torsdag) 20:00 - 22:00

Plats

Gröna Lund

Lilla Allmänna Gränd 9

Scroll to Top
X
X