november, 2020

tis24nov19:3022:30Ebbot Lundberg & New Places Orchestra - nya datum!19:30 - 22:30 Södra Teatern, Mosebacke torg 1–3

Mer

Evenemangsinfo

Ebbot Lundberg & New Places Orchestra flyttas från 25 & 26 mars till 23 & 24 november.

Ebbot Lundberg följer upp sin uppmärksammade medverkan i ”Så mycket bättre” med exklusiva spelningar i Stockholm och Göteborg i vår. Med sig har han det 20 man starka storbandet New Places Orchestra.

Under hösten har Ebbot Lundberg synts i jubileumsupplagan av TV4s ”Så Mycket Bättre”. Under programmets tre sista avsnitt intog han en central position i sällskapet som bara han kan. När man medverkat i ett så brett och folkligt sammanhang är det självklart att ge sig ut på turné med sina hits. Men Ebbot Lundberg är inte den som alltid gör det självklara direkt.

Istället för att följa mallen och ge sig ut med ett rockband som river av låtarna rakt upp och ner kommer Ebbot att göra fyra exklusiva konserter, två i Stockholm och två i Göteborg, tillsammans med det 20 man starka storbandet New Places Orchestra.

New Places Orchestra leds av Håkan Broström, flitigt engagerad solist, arrangör och kompositör som tidigare samarbetet med musiker som Esbjörn Svensson, Bobo Stenson, Viktoria Tolstoy och Rigmor Gustafsson.

Nu är det alltså dags för Ebbot att tolka sig själv i en helt annan musikleks skrud än vi är vana vid. I hans musikaliska universum samsas kosmiskt psykedeliska utsvävningar med en högst jordnära fysisk attack. Något som kommer framträda mer än någonsin under kvällarna tillsammans med New Places Orchestra.

Tid

(Tisdag) 19:30 - 22:30

Plats

Södra Teatern

Mosebacke torg 1–3

Scroll to Top
X
X