november, 2020

mån16nov16:3019:00Eat n' Enjoy - Oscar Danielson: Live - Nytt datum16:30 - 19:00 Kulturens hus Luleå, Skeppsbrogatan 17

Mer

Evenemangsinfo

Obs nytt datum! Konserten flyttas till 16 november. Köpt biljett gäller.

♢♢♢♢♢♢♢♢♢

20 april / Loungen / 200 kr inkl. mat
https://www.kulturenshus.com/evenemang/eat-n-enjoy-med-oscar-danielson/

♢♢♢♢♢♢♢♢♢

Eat n’ Enjoy är en After Work med musik, mat och samtal. Njut av musiken och lär känna artisten lite mer på djupet samtidigt som du mättar magen med något gott från restaurangen.

I vår åker Oscar Danielson ut på en omfattande Norden-turné. Endast tre av datumen är på svensk mark, och håll i dig – ett av dem är i Kulturens hus! Måndag den 20 april gör Oscar ett exklusivt och intimt framträdande där musiken och textförfattandet står i fokus.

♢♢♢♢♢♢♢♢♢

Till tonerna av låtar som ”Besvärjelse” och ”Tröst” (från det nysläppta albumet ”Det här kan bli året som jag faller”) får du njuta av restaurangens fantastiska Poké Bowl. Och i samtal med Malin Winberg delar Oscar med sig om själva essensen i hans textförfattande – barn, livspussel och en ständigt tickande klocka.

♢♢♢♢♢♢♢♢♢

Mat som ingår i biljettpriset: Craft n’ Drafts Pokébowl. (Lättmarinerad lax i soja, sesam & chili serveras med ris, mango- & tomatsallad, hyvlad gurka, sojabönor och avokado).

Mat serveras innan konserten, sedan blir det ett set musik följt av samtal mellan Malin Winberg och Oscar Danielson. Därefter avslutar Oscar med ett till set musik.

Åldersgräns: 18 år+

Tid

(Måndag) 16:30 - 19:00

Plats

Kulturens hus Luleå

Skeppsbrogatan 17

Scroll to Top
X
X