april, 2022

tor21apr12:3012:30Di Leva tolkar Bowie | Visby12:30 - 12:30 Wisby Strand Congress & Event, Strandvägen 4

Evenemangsinfo

Detta är ett framflyttad evenemang och konserten är nu planerad till torsdag 21 april 2022
Har du biljetter är de giltiga till det nya datumet så håll hårt i dem så ses vi på Wisby Strand våren 2022
Thomas Di Leva fortsätter sin kritikerrosade David Bowie-turné “Changes” och besöker några av landets största konserthus och teatrar
Thomas Di Leva bjuder på en fascinerande konsertresa i tid och rum där vi får får uppleva av David Bowies allra största hits, tolkade och arrangerade av och med Thomas Di Leva.
Under våren -18 intog Di Leva Hamburger Börs i Stockholm och tog publiken på en spännande showresa genom tid och rum samt dröm och verklighet genom David Bowies musikaliska storverk. Space Oddity, Heroes, Ziggy Stardust, Let’s Dance, Under Pressure, Fame, Life On Mars, Rebel Rebel och Changes var några av de klassiska låtarna som varsamt stöptes om till Di Leva-format.
”Di Leva bjuder på strålande Bowie-kavalkad” skrev Svenska Dagbladet och Dagens Nyheter hyllade föreställningen och skrev att Di Leva var “kusligt röstlik” och “återskapar David Bowies sound så nära det bara går”.
Nu har showen byggts om till en glittrade konsertturné och åker ut i landet under våren 2021. Showens titel ”Changes” grundar sig i ambitionen att publiken ska få känna historiens vingslag i både David Bowies karriär och livsgärning, samtidigt som den kommer att spegla samtidens olika vägval och stora förändringar som vi står inför.
– Bowies popkulturella gärning kan inte överskattas – hans unika kreativitet har inte bara påverkat mig utan flera generationers musik, kultur, konst och tankar. Min intention är att bjuda publiken på en musikalisk fest med både fascinerande yta och gåtfullt djup. Jag och publiken kommer att komma ytterligare ett steg närmre David Bowies hjärta och vision, säger Thomas Di Leva.
Presenteras av United Stage Artist i samarbete med Krall Entertainment och 2Entertain.
Arrangörer: Monarch Music AB

Mer

Tid

(Torsdag) 12:30 - 12:30

Plats

Wisby Strand Congress & Event

Strandvägen 4

X
X