september, 2021

sön26sep18:3023:00Deep Purple | Partille Arena, Göteborg - Nytt datum!18:30 - 23:00 Partille arena, Arenatorget 2

Mer

Evenemangsinfo

***NYTT DATUM***

Deep Purples konsert den 27 september har flyttats fram till 26 september 2021. Vi följer noga utvecklingen och sett till rådande situation kommer konserten inte att kunna genomföras som planerat. Håll i din biljett – den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet. Kontakta Ticketmaster för eventuella biljettfrågor! Ta hand om varandra!

—–

Få rockband har lyckats cementera sin plats bland rockmusikens elit som Deep Purple har gjort. Sedan starten 1968 har rockbandet sålt över 100 miljoner album världen över och anses som en institution på den brittiska rockscenen. Nästa höst kommer Deep Purple till Sverige igen och spelar på Hovet i Stockholm lördag den 26 september och dagen därpå Partille Arena i Göteborg den 27 september!

Biljetter släpps fredag den 6 december kl 10.00 via LiveNation.se

Brittiska storheterna Deep Purple kommer tillbaka till svensk mark. Bandet betraktas som pionjärer inom hårdrock och heavy metal tillsammans med Led Zeppelin och Black Sabbath och BBC förklarade att de ”made up the ’unholy trinity’ of British hard rock and heavy metal during the genre’s 1970s golden age.”.

2016 invaldes Deep Purple i prestigefyllda Rock and Roll Hall of Fame med uppsättningen Ritchie Blackmore, Jon Lord, Ian Paice, Ian Gillan, Roger Glover, Rod Evans och Glenn Hughes. Bandet har under sin tid influerat ett flertal rockband som Metallica, Iron Maiden, Judas Priest och Queen för att nämna några.

Efter sex decennier och flera framgångsrika album i bagaget kommer Deep Purple tillbaka till Stockholm och Göteborg! Lördag den 26 september välkomnar vi bandet till Hovet i Stockholm och söndag den 27 september spelar de på Partille Arena i Göteborg!

Tid

(Söndag) 18:30 - 23:00

Plats

Partille arena

Arenatorget 2

Scroll to Top
X
X