december, 2021

fre10dec20:0021:30Danny Saucedo - The Run(A)way Show20:00 - 21:30 Malmö Arena, Hyllie Stationstorg 2

Evenemangsinfo

För två år sedan gjorde han succé och sålde över 120 000 biljetter till sin publik- och kritikerhyllade show ”NU”. Danny och hans team har nu skapat en om möjligt ännu mäktigare upplevelse – ”The Run(A)way Show” – en modern popshow med ett helt nytt scenuttryck. Showen spelas på The Theatre i Göteborg under hösten 2019 för att sen åka ut på stor Sverigeturné under våren 2020.

För första gången någonsin åker DANNY SAUCEDO ut på turné genom hela landet med en helt egen show. Och inte vilken show som helst. Förbered dig på en upplevelse som tänjer på alla gränser för vad som är möjligt i sådana här sammanhang. Fullblods-entertainern Danny bjuder på en extraordinär popshow, med en nyskapande scenlösning, tillsammans med tio av Europas bästa dansare. För första gången i modern svensk pophistoria har det skapats en egen kläddesign, som är helt och hållet framtagen för artisten och hans entourage på scen. Och självklart bjuder Danny på alla sina hits, både gamla och nya!
Kvällens förfest börjar kl.19.00 med mingel och DJ – Frida Harnesk. Direkt efter showen fortsätter kvällen med efterfest.
Vi utlovar med andra ord en riktig helkväll!

Välkommen på en brakshow med en av Sveriges främsta entertainers!

Biljetterna släpps den 29 oktober kl.10.00

Mer

Tid

(Fredag) 20:00 - 21:30

Plats

Malmö Arena

Hyllie Stationstorg 2

X
X