november, 2020

lör14nov19:3021:40Creedence Tribute - Rockin' All Over the World Tour19:30 - 21:40 Jönköpings Teater, Hovrättstorget

Mer

Evenemangsinfo

CREEDENCE TRIBUTE – ”ROCKIN´ ALL OVER THE WORLD TOUR”

Nu är det äntligen dags för Creedence Tribute att ge sig ut med en ny omfattande sverigeturné med en helt ny hyllningsshow till Creedence Clearwater Revival.
– En helkväll med hitsen, historierna och nostalgin kring ett av världens största band.

Efter de succéartade och utsålda konserthusturnéerna hösten 2017 och våren och hösten 2018 med över 70 konserter är nu Creedence Tribute tillbaka.
Den nya hyllningsshowen till Creedence Clearwater Revival innehåller naturligtvis en massa av de klassiska hitlåtarna blandat med en del överraskningar bland annat önskemål från fansen.

”Rockin´ All Over The World Tour” är nyproducerad magnifik konsertupplevelse, där låtarna ramas in med underfundiga historier om ett av världens största rockband, vars musik för evigt lever kvar hos gamla och nya fans.

Creedence Tribute är både röstmässigt och musikaliskt så nära originalet att man, om man blundar, upplever det som att det faktiskt är Creedence Clearwater Revival som står på scenen.

Den nya showen kommer att bli den största hyllningskonserten någonsin till CCR och det största och svängigaste rockpartyt på landets konserthus hösten 2020.

Längd: ca 2h10min – inkl. paus

Tid

(Lördag) 19:30 - 21:40

Plats

Jönköpings Teater

Hovrättstorget

Scroll to Top
X
X