september, 2021

tor23sep19:3021:00Changes - Thomas Di Leva tolkar David Bowie19:30 - 21:00 Kungsbacka Teater, Gymnasiegatan 42

Evenemangsinfo

Thomas Di Leva fortsätter sin kritikerrosade David Bowie-turné “Changes”. Följ med på en fascinerande konsertresa i tid och rum och njut av David Bowies allra största hits, tolkade och arrangerade av och med Thomas Di Leva.

Under våren 2018 intog Di Leva Hamburger Börs i Stockholm med sin hyllning till David Bowies musikaliska storverk. Space Oddity, Heroes, Ziggy Stardust, Let’s Dance, Under Pressure, Fame, Life On Mars, Rebel Rebel och Changes var några av de klassiska låtarna som varsamt stöptes om till Di Leva-format.

”Di Leva bjuder på strålande Bowie-kavalkad” skrev Svenska Dagbladet, och Dagens Nyheter hyllade föreställningen och skrev att Di Leva var “kusligt röstlik” och “återskapar David Bowies sound så nära det bara går”.

Nu har showen byggts om till en glittrade konsertturné och åker ut i landet. Titeln ”Changes” grundar sig i ambitionen att publiken ska få känna historiens vingslag i både David Bowies karriär och livsgärning, samtidigt som den kommer att spegla samtidens olika vägval och stora förändringar som vi står inför.

”Bowies popkulturella gärning kan inte nog poängteras – hans unika kreativitet har inte bara påverkat mig, utan flera generationers musik, kultur, konst och tankar. Min intention är att bjuda publiken på en musikalisk fest med både fascinerande yta och gåtfullt djup. Jag och publiken kommer att komma ytterligare ett steg närmre David Bowies hjärta och vision”, säger Thomas Di Leva.

Servering finns.

Tänk på att du innan föreställningen kan förboka det du vill äta och dricka i pausen. Det du har beställt står sedan framdukat till dig och du slipper stå i kö. Mer tid till att njuta och umgås, med andra ord.

Biljettkassan och serveringen öppnar 1 timme innan föreställningen.

Gör ditt besök hos oss till en helkväll.
Kungsbacka Teater ligger på promenadavstånd från flera av stadens populäraste restauranger och krogar. Perfekt för dig som vill äta något gott innan eller efter föreställningen.
Här kan du läsa mer:
www.kungsbackateater.se/sv/ditt-besok/mat-dryck/

Handikapp- och ledsagarplats bokas på: 0300-83 45 95

Mer

Tid

(Torsdag) 19:30 - 21:00

Plats

Kungsbacka Teater

Gymnasiegatan 42

Scroll to Top
X
X