december, 2020

ons16dec19:0023:00Brass Against at Valand, Gothenburg19:00 - 23:00 Valandhuset, Vasagatan 41

Evenemangsinfo

*** NYTT DATUM / NY LOKAL ***

Brass Against har gjort sig kända för sina protestlåtar och tolkningar av hiphop- och rocklåtar från Rage Against the Machine, Tool, Pantera, Led Zeppelin, Living Colour, Public Enemy och A Tribe Called Quest. Niomannabandet från Brooklyn har rönt stor uppmärksamhet för sina mash-ups och energin de utstrålar live. Den 16 december är det dags för dem att inta scenen på Valand i Göteborg!

I denna politiskt utmanande era är det dags att stå upp mot maskinen. Brass Against är ett kollektiv av artister, vilka leds av Brad Hammonds, och målet kan sägas vara att framföra protestmusik som kallar fans till handling. Genom att kombinera det vilda från rock och hiphop med svänget från en blåsorkester skapar de musik som är kraftfull, effektiv och funkig.

”We are angry, we are inspired, we are ready for change and we hope our music amplifies this energy in everyone who listens”.

Åldersgräns: 18 år
Dörrar: 19.00 | På scen: 20.00

INFORMATION OM FLYTTEN:
På grund av rådande omständigheter med anledning av coronaviruset har Brass Against flyttat fram vårens Europaturné till hösten. Konserten i Göteborg kommer nu att äga rum på Valand den 16 december.

Håll i din biljett! Den gäller fortfarande till det nya datumet och behöver inte bytas.

Presenteras av KB West

Mer

Tid

(Onsdag) 19:00 - 23:00

Plats

Valandhuset

Vasagatan 41

Scroll to Top
X
X