oktober, 2020

mån26okt18:0022:30Bbno$ | Fryshuset, Stockholm (Nytt datum!)18:00 - 22:30 FRYSHUSET

Mer

Evenemangsinfo

**NYTT DATUM**
Som följd av regeringens beslut angående folksamlingar är det inte möjligt att genomföra konserten med bbno$ i Stockholm den 19 april, utan konserten kommer att flyttas fram till 26 oktober. Säkerheten för artister, fans och personal är alltid vår högsta prioritet och vi vidtar åtgärder enligt instruktioner från myndigheterna. Vi följer utvecklingen noggrant och Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Håll i din biljett – den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet. Kontakta respektive biljettåterförsäljare för eventuella biljettfrågor!

Med över 400 miljoner streams i bagaget kommer den kanadensiska rapparen bbno$ tillbaka till Sverige! Senast vi såg rapparen var på på Obaren i oktober där han gjorde succé. I vår är han tillbaka när han spelar på Fryshuset i Stockholm den 19 april!

Biljetter släpps fredag den 22 november kl 10.00 via LiveNation.se

Sen debuten 2016 står det klart att bbno$ är framtidens hiphop. 2017 släppte han sin första EP tillsammans med Yung Gravy – Baby Gravy – strax innan hans debutalbum bb steps släpptes året efter. Ingen har väl heller undgått låten Lalala med Y2K som har över 350 miljoner streams och har toppat listorna världen över. Marknadsföringen av singeln uppmärksammades då de använde sig av Tinder, memekonton på Instagram, TikTok och Craigslist.

Musikintresset hos bbno$ – eller Alexander Gumuchian som han egentligen heter – började när han och en grupp vänner började experimentera med musikproduktion på GarageBand och senare kom att starta gruppen Broke Boy Gang. När gruppen la ner fortsatte bbno$ ladda upp musik på SoundCloud under namnet ”bbnomula” där han så småningom fick miljontals streams och följare.

Med över 18 miljoner lyssnare varje månad är han en av de mest intressanta artisterna idag. Vi längtar tills han tar över Fryshuset i vår!

Tid

(Måndag) 18:00 - 22:30

Plats

FRYSHUSET

Scroll to Top
X
X