mars, 2022

tis01mar19:0022:00Barberaren i Sevilla19:00 - 22:00 Malmö Opera, Östra Rönneholmsvägen 20

Evenemangsinfo

Gioacchino Rossinis opera Barberaren i Sevilla är en av de mest sedda, älskade och nynnade operorna någonsin. Full av humor berättar den en historia om hur ung kärlek besegrar dumhet och girighet.

Inte upplevt opera förut? Perfekt! Då är det den här föreställningen du ska se.

”Figaro, Figaro, Figaro!” Alla ropar på Figaro, stadens fixare som hjälper till med det mesta. Nu har hans kompis blivit förälskad i Rosina som hålls inspärrad av sin gamla förmyndare. De båda unga männen tar till alla knep de kan för att komma i kontakt med Rosina: serenader under balkongen, påhittade namn, förklädnader, lögner, hemliga brev och andra mer eller mindre kreativa metoder.

I den här storslagna uppsättningen från operafestivalen i Glyndebourne, är det tydligt varför Barberaren i Sevilla har blivit en av de mest älskade operorna för alla åldrar, nybörjare såväl som inbitna operarävar. Det är underhållande, roligt och smågalet med vackra och kända melodier.

Bokning
Om du är intresserad av biljetter till Barberaren i Sevilla, kan du redan nu göra en intresseanmälan. Det innebär att du är först på bollen med att få information när vi släpper biljetterna.

UPPHOVSPERSONER
MUSIK Gioacchino Rossini
LIBRETTO Cesare Sterbini

KREATIVT TEAM
REGI Annabel Arden
KOSTYM Joanna Parker
KOREOGRAFI Toby Sedgwick
LJUS James Farncombe

ROLLER
GREVE ALMAVIVA Levy Sekgapane
FIGARO Rafael Fingerlos
ROSINA Theresa Kronthaler

© Glyndebourne Productions Ltd Photo: Bill Cooper
IL BARBIERE DI SIVIGLIA is a Glyndebourne production

Mer

Tid

(Tisdag) 19:00 - 22:00

Plats

Malmö Opera

Östra Rönneholmsvägen 20

X
X