augusti, 2021

lör14aug14:0015:00BAMSE och Lova Sjunger & Dansar | Linköping14:00 - 15:00 Linköping Konsert & Kongress, Konsistoriegatan 7

Evenemangsinfo

NYTT DATUM 14 augusti 2021

Eftersom det fortfarande råder förbud för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar på fler än 50 personer kommer föreställningen Bamse och Lova på Linköping Konsert & Kongress som var planerad till 6 september att behöva flyttas igen. Det nya datumet blir 28 mars 2021.

Håll i din biljett – den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet. Kontakta vår biljettkassa för eventuella biljettfrågor.

Detta är en mycket speciell situation och vi tackar för din förståelse!

***

Att BAMSE och Häxans dotter Lova tycker om sång och dans är ingen hemlighet och de vill gärna att alla är med! Tillsammans med publiken bjuds det på kända barnsånger och rörelser för hela kroppen. Det kommer bli omöjligt att sitta still! Under ca 40 minuter bjuds det på klassiker som ’Huvud, axlar, knä och tå’, ’Krokodilen’ och ’Imse vimse spindel’ samt massor av välkända barnlåtar. Föreställningen passar hela familjen men är främst riktad mot barn mellan 2-7 år. Efter föreställningen är det Meet and greet, där du får möjlighet att träffa BAMSE och Lova.

Mer

Tid

(Lördag) 14:00 - 15:00

Plats

Linköping Konsert & Kongress

Konsistoriegatan 7

Scroll to Top
X
X