augusti, 2020

lör29aug11:0011:40Babblarna Andra Musikalen11:00 - 11:40 Halmstads Teater

Mer

Evenemangsinfo

”På grund av det rådande läget gällande covid-19 i Sverige idag har vi tagit beslut om att flytta fram föreställningen med “Babblarna Andra Musikalen” som skulle ha spelats i Halmstad lördagen den 4 april.

Föreställningen kommer att flyttas fram till lördagen den 29 augusti. Samma tid och platser i salongen gäller. Din biljett gäller på det nya datumet, och du behöver inte göra något.

Eftersom vi vet att många vill komma och se Babblarna har vi valt att flytta musikalen till ett nytt datum, istället för att ställa in. Om du inte kan gå på föreställningen, så vill vi förtydliga att biljetten är opersonlig och kan du inte gå, ge gärna bort den till någon som kan eller vill se Babblarna. Ordinarie bokningsregler gäller, köpta biljetter återlöses ej.

Vi vill samtidigt passa på att uppmana de som känner sjukdomssymtom att stanna hemma och följa utvecklingen och myndigheternas information.
Varmt välkomna den 29 augusti!
/ Mys artisteri”

Se Halmstads Teaters sida kring Corona för att se vad som gäller.
https://www.halmstadsteater.se/halmstads-teater/infor-ditt-besok/information-om-corona

—————————————-

Halmstads Teater den 29 augusti 2020- nu kommer vi!

Dundersuccén med första musikalen och 431 spelade föreställningar är nu ute och turnerar med sin uppföljare! Ta med barn och barnbarn på årets glädjepiller och se den nya Babblarmusikalen.

En färgglad, bubblig, interaktiv, svängig och rolig föreställning med barnens stora favoriter Babblarna, Faffa, Vovvo och Klonk. Vi blandar språklek och svängig musik – och framför musikalen med tal, tecken, sång och dans.

Ni får träffa Babba som inte alls vill gå och lägga sig. Tillsammans med roboten Klonk vill Babba bygga en koja som de alla ska sova över i. Men Vovvo är busig och väcker Babblarna hela tiden… Barnen i publiken får dansa och sjunga med till både nya och gamla låtar; ”Bibbel Babbel Bubbel”, ”Stompalång Tut Pling Sång”, ”Första Låten” och många, många fler.

Bli grattad av Babblarna!
Fyller ditt barn eller barnbarn år samma månad som ni skall komma och se musikalen? Vad kul, för då kan vi fira det från scenen med sång, hurrarop och såpbubblor! Fyll isåfall i formuläret här: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc2A3WXOBs796NQPXbQh4HIddtkZZHGH6-qACjZPtUSctGEfw/viewform

Rekommenderad ålder
2-5 år (yngre och äldre barn är självklart välkomna). Det här är föreställningen för alla barn som inte kan sitta still!

Tid

(Lördag) 11:00 - 11:40

Plats

Halmstads Teater

Scroll to Top
X
X