juni, 2020

sön07jun14:0014:40Babblarna Andra Musikalen - Bibbel Babbel Bubbel14:00 - 14:40 Kulturkvarteret Kristianstad, Kanalgatan 30

Mer

Evenemangsinfo

Kulturkvarteret Kristianstad den 7 juni 2020 – nu kommer vi!

Dundersuccén med första musikalen och 431 spelade föreställningar är nu ute och turnerar med sin uppföljare! Ta med barn och barnbarn på årets glädjepiller och se den nya Babblarmusikalen.

En färgglad, bubblig, interaktiv, svängig och rolig föreställning med barnens stora favoriter Babblarna, Faffa, Vovvo och Klonk. Vi blandar språklek och svängig musik – och framför musikalen med tal, tecken, sång och dans.

Ni får träffa Babba som inte alls vill gå och lägga sig. Tillsammans med roboten Klonk vill Babba bygga en koja som de alla ska sova över i. Men Vovvo är busig och väcker Babblarna hela tiden… Barnen i publiken får dansa och sjunga med till både nya och gamla låtar; ”Bibbel Babbel Bubbel”, ”Stompalång Tut Pling Sång”, ”Första Låten” och många, många fler.

Bli grattad av Babblarna!
Fyller ditt barn eller barnbarn år samma månad som ni skall komma och se musikalen? Vad kul, för då kan vi fira det från scenen med sång, hurrarop och såpbubblor! Fyll isåfall i formuläret här: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc2A3WXOBs796NQPXbQh4HIddtkZZHGH6-qACjZPtUSctGEfw/viewform

Rekommenderad ålder
2-5 år (yngre och äldre barn är självklart välkomna). Det här är föreställningen för alla barn som inte kan sitta still!

Tid

(Söndag) 14:00 - 14:40

Plats

Kulturkvarteret Kristianstad

Kanalgatan 30

Scroll to Top
X
X