april, 2021

fre23apr(apr 23)20:30lör24(apr 24)02:00Avantgardet + Memoria goes The Hush Hush Club20:30 - 02:00 (24) The Hush Hush Club, brunnsgatan 13

Evenemangsinfo

NYTT DATUM! 23 april 2021!

Avantgardet är tillbaka med vårturné och släpper singel!
Insläpp 20:30 – OBS Öppning lite tidigare än vanligt! Don’t miss.
Stängning 02:00
Biljetter 200:- på tickster.com

I vår ger sig återigen ett av Sveriges mest omtalade och rosade liveband ut på turné. Den 23 April spelar Avantgardet med support Memoria på The Hush Hush Club!

Redan innan jul smygstartade Avantgardet sin turné efter nya skivan Mellan miljonprogram och Thailand med en intensiv spelvecka. Och precis som tidigare fick de lysande recensioner:
”En fullständig urladdning”
”Det perfekta botemedlet till musik som inte känns betydelsefull”
Corren
”Säreget och storartat”
Barometern

Senaste albumet Mellan Miljonprogram och Thailand släpptes i november förra året och är bandets fjärde fullängdare på lika många år. Skivan togs emot väldigt väl och Rasmus Arvidssons texter hyllades återigen och beskrevs som ”knivskarpa” och albumet som ”textmässigt Avantgardets bästa skiva hittills”. SKAP:s jury vid Manifestgalan höll med och nominerade Rasmus till årets bästa textförfattare för andra året i rad.

Förutom att Avantgardet är aktuella med ny turné och vinstchans på Manifestgalan så släpper bandet idag även Bengalerna som andra singel från Mellan miljonprogram och Thailand. En låt som fått stor uppmärksamhet och bland annat lyftes fram av Elin Strömberg i P3 som bästa låt från skivan.
– Det är en låt som känns unik och inte låter som så mycket annat som vare sig vi eller någon annat tidigare har gjort. Både vad gäller sound och text. Och på de spelningar vi gjort sedan releasen har det verkligen märkts att vår publik ser den som ett anthem som de tagit till sig från första gången de hörde den, konstaterar Rasmus.

I samarbete med Studieförbundet Bilda.

Mer

Tid

23 (Fredag) 20:30 - 24 (Lördag) 02:00

Plats

The Hush Hush Club

brunnsgatan 13

Scroll to Top
X
X