januari, 2020

sön26jan14:0017:00Årsmöte!14:00 - 17:00 Kulturhuset Femman, Sofielundsgatan 5

Mer

Evenemangsinfo

Hallå! Året 2019 drar mot sitt slut och det innebär att det snart kommer vara årsmöte för föreningen Ett fritt kulturhus i Uppsala, den förening som driver Kulturhuset Femman. Om du under året har varit en medlem i föreningen och exempelvis gått på en spelning på kulturhuset, då är du varmt välkommen att delta på vårat årsmöte!

Som medlem är du berättigad till en röst på mötet och att kandidera till föreningens styrelse. På årsmötet kommer vi välja en ny styrelse som minst måste bestå av en ordförande, en kassör, två ordinarie ledamöter och en suppleant. På mötet kommer även föreningens verksamhetsplan diskuteras m.m.

Mötet kommer hållas söndagen den 26e Januari, klockan 14.00 på Sofielundsgatan 5(Kulturhuset Femman!).

Har du lust att sitta i styrelsen? Styrelsen sköter det administrativa arbetet kring Femman. Vill du kandidera till Ett fritt kulturhus i Uppsalas styrelse så skicka då en intresseanmälan till valberedningen via Khusuppsalavalberedning@gmail.com

Det är öppet för alla medlemmar att skriva och skicka in motioner inför mötet, detta kan i så fall lämnas in via adressen khusuppsala@gmail.com fram till 18 januari, varefter styrelsen gör dem tillgängliga för alla medlemmar.

Föreningens ekonomi under 2019 är inte planerad att tas upp på detta möte eftersom föreningens kassör behöver mer tid för att få bokföringen i ordning, och för att föreningens revisor avgick under året och dennes efterträdaren kommer behöva mer tid att sätta sig in i året som varit.

Tid

(Söndag) 14:00 - 17:00

Plats

Kulturhuset Femman

Sofielundsgatan 5

Scroll to Top
X
X