april, 2020

mån20apr17:0020:00Ansök att få spela på: Rotundan goes Nemis17:00 - 20:00 Rotundan, Norre Katts Park

Mer

Evenemangsinfo

Mer info: https://bit.ly/2U89201
Ansök här: https://www.studieframjandet.se/nemis/spelapanemis/

Spela i Halmstad i sommar? Rotundan i Halmstad öppnar nu upp för Nemis-ansökningar från hela Sverige.

Rotundan är en kulturoas i centrala Halmstad. Utomhusscenen ligger i vackra Norre Katts park intill Nissan. Där händer det roliga grejer nästan varje dag under juni, juli och augusti.

Rotundan drivs av föreningen FIKA – Fantastiskt Intressant Kultur åt Alla. Medlemmarna är mellan 14-30 år och jobbar för att varje sommar skapa ett fantastiskt kulturprogram med helt gratis inträde!

Rotundan har etablerat sig som ett självklart inslag i sommar-Halmstad och lockar besökare från både Halmstad, hela Halland och resten av landet.

Nu öppnar Rotundan upp för artister och grupper inom Nemis att ansöka om att få spela på Rotundan i sommar. Datumet kan diskuteras i samverkan med arrangören.

Ansökan är öppen för band inom blandade genrer, till exempel pop, rock, reggae, hiphop, singer-songwriter och mycket mer.

Ansökan är öppen t.o.m. 20 April

Välkomna till Halmstad i sommar!

Studiefrämjandet är ett av Sveriges största studieförbund och vår största verksamhet är musik! Vår kvalitetsscen Nemis – New Music In Sweden är en viktig del av verksamheten. Genom Nemis kan artister och band som kommit långt i sin utveckling få chans att uppträda på landets bästa scener. T.ex. klubbar som Sticky Fingers, Bryggarsalen, Dynamo och festivaler som Umeå Open, Putte i Parken och Sweden Rock Festival.

Tid

(Måndag) 17:00 - 20:00

Plats

Rotundan

Norre Katts Park

Scroll to Top
X
X