februari, 2022

fre11feb19:0021:00Annika Norlin möter Gävle Symfoniorkester - Extrakonsert - Flyttad19:00 - 21:00 Gävle Konserthus, Kungsbäcksvägen 22

Evenemangsinfo

Konserten är flyttad!

Vi frågade – ni svarade – vi lyssande, och kan med stor glädje meddela att det blir en extrakonsert med Annika Norlin & Gävle Symfoniorkester. Tack för ert engagemang.

REDAN IDAG kan ni här i eventet köpa er biljett till konserten. Följ bara denna länk:
https://www.ticketmaster.se/event/574547?CL_ORIGIN=Web1

(Officiellt biljettsläpp är fredag 14/2, kl. 16:00.)

Tagga gärna en kompis du tror vill gå på konserten!

INFO:
Annika Norlin
Gävle Symfoniorkester
Dirigent Jonas Nydesjö

Den 11 september 2020 kommer Annika Norlin, känd för sina alter egon Säkert! och Hello Saferide, tillbaka till Gävle för första gången på 8 år för ett efterlängtat möte med Gävle Symfoniorkester, under ledning av Jonas Nydesjö.

Annika Norlin är en singer/songwriter som gjort sig känd för ärliga, egensinniga låtar och ett alldeles unikt intimt uttryck. Hon har ett starkt samhällspatos, vilket märks både på och utanför scenen. Hon når en bred publik genom sina båda alter egon Säkert! och Hello Saferide.
Dirigenten Jonas Nydesjö leder konserten och har även arrangerat en del av musiken.
”Jonas och jag har tidigare fått göra det här på Malmö Live och Norrlandsoperan, och det var bland det mest omvälvande jag gjort. Både publiken och jag var helt slut efteråt”, säger Annika Norlin.

Biljetter: 350 kr

Mer

Tid

(Fredag) 19:00 - 21:00

Plats

Gävle Konserthus

Kungsbäcksvägen 22

Scroll to Top
X
X