april, 2021

tor22apr19:0020:3020 år med mig - Özz Nûjen19:00 - 20:30 Kungsbacka Teater, Gymnasiegatan 42

Evenemangsinfo

En av Sveriges främsta och mest omtalade och frispråkiga komiker Özz Nûjen firar 20 år på stand up-scenen under hösten 2020 med showen 20 år med mig – Özz Nûjen

Özz Nûjens stand up-succéer har setts och älskats runt om i landet, och i denna show kan publiken se fram emot såväl nyskrivet material, som några av Özz bästa rutiner. Han berättar om sina sämsta gig, pinsammaste stunder och om den snåriga vägen mot att bli bäst. Han avslöjar vad som gör att ett skämt ena dagen bli så roligt att publiken skrattar så snoret rinner, till att nästa dag falla platt. Vad händer då i rummet och i Özz huvud?

Med sitt oefterhärmliga sätt och sin förmåga att både roa och oroa, kommer Özz nu att avslöja saker om sig själv, sina kollegor och stand up-branschen som vi inte hade en aning om. Det blir spännande och ibland överväldigande.
Gör er redo för allt från Jan Guillou till Greta Thunberg, från AIK till vandrande pinnar och från religiösa fanatiker till kvart-i-tre-ragg. För när Özz står på scen så kan allt hända.

”Kom och fira med mig när jag gör det jag älskar mest. Stand up som roar och oroar. Puss och kram!” – Özz Nûjen

Under november och december 2020 gör han 20 exklusiva shower kl.20 i 20 utvalda städer runtom i Sverige.

Servering finns.

Biljettkassan och serveringen öppnar 1 timme innan föreställningen.

Gör ditt besök hos oss till en helkväll.
Kungsbacka Teater ligger på promenadavstånd från flera av stadens populäraste restauranger och krogar. Perfekt för dig som vill äta något gott innan eller efter föreställningen.
Här kan du läsa mer:
www.kungsbackateater.se/sv/ditt-besok/mat-dryck/

Handikapp- och ledsagarplats bokas på: 0300-83 45 95

Mer

Tid

(Torsdag) 19:00 - 20:30

Plats

Kungsbacka Teater

Gymnasiegatan 42

Scroll to Top
X
X